Huidtherapie en Oedeemtherapie in Arnhem en Doetinchem
Gecertificeerd hbo-therapeuten
Huidtherapeuten en oedeemtherapeuten

Lasertherapie voor ontharing

Asclepion MeDioStar Monolith diodelaserLaserontharing

Bij Huidtotaal wordt lasertherapie uitgevoerd met de Asclepion MeDioStar® Monolith.
De MeDioStar® is een van bekendste en nieuwste generatie high-power diodelasers.
Deze unieke diodetechnologie met een golflengte-combinatie van 810/940 nanometer, variabele pulslengte en het zeer efficiënte koelsysteem garandeert een veilige behandeling van alle huidtypes. Met een vermogen tot 5.000 watt maakt de MeDioStar® ook een grotere indringdiepte mogelijk om diep ingebedde haarzakjes te vernietigen. De SmoothPulse-modus maakt korte pulsen mogelijk met een hoge frequentie. Al deze eigenschappen maken de behandeling effectiever, sneller en zachter.

 

Hoe wordt laserontharing uitgevoerd?

Tijdens de behandeling wordt het te behandelen gebied geschoren of zijn er instructies gekregen om dit thuis alvast te doen. Daarna wordt het gebied ontsmet en wordt er gel aangebracht. Deze gel zorgt ervoor dat het apparaat beter zijn werk kan doen en de huid meer wordt beschermd.
Tevens krijg je een bril op die de ogen beschermen tegen de lichtflitsen van de laser. Vervolgens start de behandeling met een proef-flits. Gaat dit goed, dan gaat de therapeut verder met behandelen iedere flits duurt een paar seconden.
Tijdens de behandeling zijn er verschillende dingen te ervaren; een warm gevoel, het gevoel dat er iets tegen de huid tikt (elastiekjes-gevoel), prikkels, zwelling, roodheid en soms de geur van verbrand haar. Na de behandeling wordt de gel afgenomen en volgen er instructies voor thuis.

 

Asclepion MeDioStar® Monolith hygiëne cap

Zeer hygiënische behandeling

Asclepion heeft een flexibele hygiëne-cap voor eenmalig gebruik ontwikkeld.

Dit om de grootst mogelijke hygiëne tijdens de behandeling te garanderen. Het past op ieder MeDioStar® Monolith-handstuk en wordt voor elke behandeling op de punt van het handstuk aangebracht. Je komt hiermee dus nooit in aanraking met een handstuk dat daarvoor op iemand anders is gebruikt.

 

Hoeveel behandelingen voor ontharen heb ik nodig?

Net zoals bij elektrische epilatie is het aantal behandelingen van tevoren nooit volledig te bepalen. We geven hierbij een inschatting. Na elke behandeling groeien er minder haren terug. De haren die terugkomen, zijn over het algemeen lichter, dunner en groeien langzamer. Omdat haren in verschillende fasen groeien, zijn er altijd een aantal behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig maar het individuele resultaat is afhankelijk van verschillende medische en genetisch factoren (zoals hormonale problemen, medicijngebruik of afkomst). Benen hebben bijvoorbeeld minder behandelingen nodig dan een rug of buik. Ook donker gekleurd haar geeft doorgaans sneller resultaat dan wat lichtgekleurd haar.

 

Cyclus van haargroei

• Groeicyclus
Haren doorlopen een bepaalde groeicyclus met verschillende fases. Alleen in de groeifase zit de haar nog vast in de haarwortel en is de behandeling effectief. Niet alle haren zijn op hetzelfde moment in de groeifase; een deel van de haren is dus onzichtbaar aan de oppervlakte van de huid.
• Herstellend vermogen van het lichaam
Een haarzakje bevat vele cellen die ervoor kunnen zorgen dat er een haar gevormd wordt. Na één behandeling met elektrische epilatie worden helaas niet al deze cellen vernietigd. Het lichaam heeft de gewoonte om na beschadiging en verwonding weer te gaan herstellen. Vanuit de cellen die niet beschadigd zijn, zal het lichaam opnieuw een haar proberen te vormen. Door de behandeling een paar keer achter elkaar te herhalen, zal het haarzakje zich steeds moeilijker herstellen en uiteindelijk volledig vernietigd worden.

 

ACTIE VERLENGD TOT EIND APRIL 2024! 

Gezicht en hals* Prijs
Bovenlip € 45
Kin € 55
Wangen € 75
Bakkebaarden € 75
Gezicht geheel
(wangen, kin, bovenlip, voorhoofd)
€ 125
Hals € 75
Baardstreek
(bovenlip, kaaklijn, hals)
€ 125
Tussen wenkbrauwen € 35
Oren € 50
Nek € 75

* Je kunt mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding. Dit omdat zorgverzekeraars laserontharing in het gelaat vaak gedeeltelijk of geheel vergoeden. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor informatie en voorwaarden.

 

Lichaamsdelen Prijs
Oksels € 75
Navelstreepje € 75
Buik € 150
Schaamstreek klein gebied
("bikinilijn"-gebied/zijkanten broekje)
€ 75
Schaamstreek middel gebied € 115
Schaamstreek volledig gebied
("Brazilian"-gebied)
€ 145
Tepelhof € 50
Borst € 155
Billen € 185
Bilnaad € 100
Onderarmen
(buiten + binnen)
€ 125
Gehele armen
(onderarm + bovenarm, buiten + binnen)
€ 200
Onderbenen
(voor + achter)
€ 249
Gehele benen
(onderbenen + bovenbenen, voor + achter)
€ 385
Rug € 235
Schouders € 155
Handen € 90
Voeten € 90

 

Je ontvangt 20% korting bij een laserbehandeling van 3 of meer gebieden (die in 1 behandeling worden gedaan).

 
 

Maak een afspraak voor een intake voor laserontharing:

error: © Huidtotaal - kopiëren is verboden