Huidtherapie en Oedeemtherapie in Arnhem en Doetinchem
Gecertificeerd hbo-therapeuten
Huidtherapeuten en oedeemtherapeuten

intake Huidtotaal ArnhemIntake bij Huidtotaal voor huidtherapie of oedeemtherapie

Een intake bestaat uit een kort gesprek en een blik op de huid. Tijdens het intakegesprek bespreken we de klacht, de oorzaak en hoe het mogelijk behandeld kan worden. Na afloop van het gesprek zal de huidtherapeut het behandelplan en het aantal te verwachten behandelingen bespreken. Het aantal behandelingen varieert, het is afhankelijk van de klacht en het gewenste resultaat. Het is dus per persoon verschillend.

 

Intakegesprek

Wees tijdens de intake voorbereid om je persoons- en adresgegevens te geven. Daarbij vragen we ook altijd een geldig legitimatiebewijs en verzekeringspas. Gedurende het gesprek zal er gevraagd worden naar je klacht en je medische geschiedenis. Schrik niet, het zijn vrij algemene vragen. Denk hierbij aan allergieën, medicatiegebruik en andere zaken die van invloed kunnen zijn op je klacht of de behandeling. Het kan nodig zijn om relevante informatie mee te nemen, zoals de verwijsbrief van de (huis)arts of een lijst van je medische geschiedenis of medicatie. Als het gaat om het aanmeten van therapeutische elastische kousen is het handig om het oude paar te dragen of mee te nemen naar je afspraak (indien je deze bezit).

 

Huidanalyse

Omdat er na het korte gesprek soms gekeken moet worden naar de huid is het raadzaam om gemakkelijke kleding te dragen als de kleding de klacht bedekt. Als de klacht zich in het gezicht bevindt, dan is het handig om geen make-up te dragen (behalve oogmake-up). Als je make-up draagt zal dit tijdens het onderzoek of de behandeling verwijderd worden. Uiteraard is hierna de mogelijkheid om de make-up zelf weer aan te brengen.

 

 

Geïnteresseerd in een intake? Neem dan contact op per e-mail via info@huidtotaal.nl, telefonisch via 085 004 3186 of maak gelijk een afspraak.

 

 

© Huidtotaal

error: © Huidtotaal - kopiëren is verboden