Huidtherapie en Oedeemtherapie in Arnhem en Doetinchem
Gecertificeerd hbo-therapeuten
Huidtherapeuten en oedeemtherapeuten

Afspraak bij Huidtotaal annuleren of verzetten

Het kan voorkomen dat u de afspraak af moet zeggen. Meld dit dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur van tevoren. Afspraken kunnen telefonisch en per e-mail worden geannuleerd. De annulering wordt door Huidtotaal geregistreerd op het moment dat we u telefonisch hebben gesproken, de voicemail ingesproken werd of de e-mail door Huidtotaal is ontvangen.

 

No-show

Wij zijn continu bezig om de kwaliteit van de zorg die wij leveren te verbeteren. Door de verbeteringen in ons afsprakensysteem met herinneringse-mails en smsjes proberen wij no-shows te verminderen. Helaas komt het toch nog regelmatig voor dat een afspraak niet tijdig wordt afgemeld of iemand niet op de afspraak verschijnt. De gereserveerde tijd kan dan niet meer gebruikt worden voor iemand anders. Dit is kostbare tijd. Daarnaast heeft een behandeltraject natuurlijk ook het beste resultaat als alle behandelafspraken worden opgevolgd.
Bij het niet op tijd afzeggen of niet nakomen van de afspraak wordt er € 20 in rekening gebracht voor de gereserveerde behandeltijd. Dit is het minimale bedrag dat wij aan kosten maken. Het is niet mogelijk om deze kosten te declareren bij de zorgverzekeraar. Dit zogenoemde no-show tarief of wegblijftarief is in overeenstemming met het beleid van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).
 
Indien de afspraak op maandag staat, verzoeken wij om op vrijdag voor 17:00 uur af te melden.
 

error: © Huidtotaal - kopiëren is verboden