Huidtherapie en Oedeemtherapie in Arnhem en Doetinchem
Gecertificeerd hbo-therapeuten
Huidtherapeuten en oedeemtherapeuten

Skinboosters, wat zijn dat?

Skinboosters is een behandelmethode die momenteel wordt gebruikt voor huidverjonging. Skinboosters geven de huid een oppepper en gaan verscheidene huidproblemen tegen. Ze bevatten niet-gecrosslinkt hyaluronzuur in combinatie met een biorevitalisatiecocktail die bestaat uit verschillende hoeveelheden vitamines, mineralen, aminozuren, nucleotiden, co-enzymen en antioxidanten.

 

Soorten Skinboosters

Skin Tech RRS® HA Injectable
Skin Tech RRS® HA Injectable is een gerichte behandeling voor oppervlakkige rimpels en een oneffen huidbeeld. Meer dan 80 revitaliserende ingrediënten maken van RRS® HA Injectable een ideale behandelingsoplossing voor een vochtarme, slappe huid en een minder gezonde teint. Zelfs de rokershuid verbetert aanzienlijk door een gerichte behandeling met dit product. Met hyaluronzuur wordt een diepe hydratatie van het huidweefsel bereikt, met langdurige resultaten. Met de vitamines, vetzuren, co-enzymen, antioxidanten en vele andere vitale stoffen in RRS® HA Injectable wordt de regeneratie van het huidweefsel geactiveerd. De gestreste huid wordt weer fris en jeugdig stralend. Dit revitaliserende product is ook geschikt voor de huid die door invloeden van buitenaf de eerste tekenen van veroudering vertoont. RRS® HA Injectable is geschikt voor oppervlakkige injectiebehandeling van de gezichtshuid. Het kan echter ook worden gebruikt voor de huid van de hals, het decolleté en de bovenzijde van de handen. Daarnaast is dit product geschikt voor huidgebieden op de armen, dijen en buik die behandeling nodig hebben.
 

Skin Tech RRS® Hyalift 75 ProActive
Skin Tech RRS® Hyalift 75 ProActive herstelt de jeugdige uitstraling van de huid in het gelaat, maar ook in andere delen van het lichaam. Dit product werkt op basis van het aanwezige niet-gecrosslinkte hyaluronzuur, dat verschillende molecuulgewichten heeft. Dit zorgt voor een meer dynamische werking en een verhoogde stimulatie van het huidweefsel.
Als gevolg van huidveroudering klagen patiënten vaak over een vermoeide, verslapte teint waarin de eerste fijne rimpels verschijnen. RRS® Hyalift 75 ProActive is speciaal ontwikkeld voor huidverjonging en voorziet de verslapte huid van nieuw vocht van binnenuit. De stoffen gaan hun werk doen in de oppervlakkige dermis, waar het hyaluronzuur niet alleen vocht bindt, maar ook het natuurlijke vermogen van de huid om te regenereren stimuleert. De slappe huid wordt dus niet alleen van binnenuit bijzonder intensief gehydrateerd, maar vormt ook nieuw collageen, wat leidt tot een duidelijk zichtbare revitalisering. Fijne rimpels verdwijnen als gevolg van een behandeling met RRS® Hyalift 75 ProActive. De huid hervindt haar stralende frisheid en inspireert met een verjongde uitstraling.
 

Skin Tech RRS® HA Tensor Lift
Skin Tech RRS® Tensorlift is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een slappe huid zoals kan voorkomen bij een rokershuid en een huid met zonneschade waarvan de elasticiteit is afgenomen. RRS® HA Tensorlift bevat hyaluronzuur, organisch silicium en DMAE (dimethylaminoethanol) die de cellen voeden en de functie van de huid ondersteunen en helpen herstellen. Daarnaast heeft deze skinbooster, net als alle andere skinboosters uit de RRS® Inject-productlijn, de eigenschappen dat het de huid hydrateert, stevigheid van de huid bevordert, zichtbare verbetering van oppervlakkige rimpels geeft en de tekenen van huidveroudering en volumeverlies corrigeert.
 

Skin Tech RRS® HA Whitening
RRS® HA Whitening is een depigmentatieskinbooster voor gezicht, hals en decolleté, ingeval van hyperpigmentatie, zonneschade en melasma in het bijzonder. Het bevat hyaluronzuur met een complex van actieve ingrediënten die het proces van melaninesynthese moduleren, zodat dit niet te excessief wordt. Deze seinbooster is specifiek geschikt voor een huid met veel zonneschade, omdat het opvuleffect van hyaluronzuur bij een atrofische huid de aanmaak van melanocyten en daarmee bovenmatig sterke of abnormale melaninesynthese afremt. Hiermee worden verschillende oorzaken gelijktijdig behandeld met RRS® HA Whitening.
RRS® HA Whitening leent zich uitstekend als voorbereiding op Easy TCA peelingsessies om pigmentaanmaak af te remmen en bestaand pigment makkelijker te kunnen verwijderen.
 

Skin Tech RRS® HA Eyes
Skin Tech RRS® HA Eyes is specifiek ontworpen voor de ogen. Op basis van niet-gecrosslinkt hyaluronzuur, biorevitaliserende ingrediënten en verhelderende stoffen, biedt dit product meerdere mogelijkheden om het uiterlijk van de ogen te verbeteren. Voor vaak gezwollen gebieden rond de ogen, lelijke verkleuringen en donkere kringen, biedt dit product snelle en langdurige effectieve hulp. In het injectiegebied zorgt RRS® HA Eyes ook voor een licht verhelderend effect, dat bovendien het gebied rond de ogen opent. Vermoeide ogen krijgen een stralende blik. RRS® HA Eyes is ook geschikt voor het verbeteren van de contouren van de ogen. Omdat de huidelasticiteit ook in het injectiegebied wordt verbeterd, verdwijnen oppervlakkige rimpels na de eerste toepassing. Dit product is geschikt voor de gehele oogcontour, maar kan ook gebruikt worden voor huidbehandelingen rond de slapen.
 

Skin Tech RRS® HA Strimatrix
Skin Tech RRS® HA Strimatrix is een skinbooster die onregelmatigheden van de striae-huid verbetert. RRS® HA Strimatrix bevat naast hyaluronzuur een speciaal geformuleerd revitalisatiecomplex voor het vullen van de verdunde (atrofische) huid, veroorzaakt door streepvormige (lineaire) breuken van striaelittekens. De actieve ingrediënten bevorderen de opbouw van de bovenste huidlagen, waardoor atrofische littekens en de slappe huid tussen de striae littekens zich kunnen verbeteren.
 

Skin Tech XL Hair®
Skin Tech XL Hair® is een nieuwe behandelmethode tegen haarverlies voor zowel mannen en vrouwen. Een combinatie van hyaluronzuur en vitaminen zorgt ervoor dat de hoofdhuid beter gevoed wordt en gezonde en actieve haren gaat aanmaken. Dunner wordend haar kan aangepakt worden met XL Hair, wat dikker en steviger haar oplevert. Met name wanneer u merkt dat het haar dunner wordt en dit ook zichtbaar te zien is (in de douche, op het kussen of in de borstel), wordt het belangrijk om tijdig met een behandeling te starten. Het is van belang dat er haarfollikels aanwezig zijn in de hoofdhuid. Op plekken waar het haar volledig weg is kunnen geen nieuwe follikels ontstaan en is deze behandeling niet geschikt.

 

Hoe verloopt de behandeling met een Skinbooster?

De behandeling met een Skinbooster kan uitgevoerd worden als mesotherapie of als microneedling. In beide gevallen wordt eerst het te behandelen gebied bekeken en gereinigd. Daarna wordt de Skinbooster klaargemaakt.

Behandeling met de meso-injector U225
Wij behandelen met de U225® intradermale injector. Dit is een meso-injector, ook wel meso-gun genoemd, waarmee op een veilige, makkelijke, snelle, pijnloze en gecontroleerde manier de Skinbooster in de huid gebracht wordt. Zo kunnen de ingrediënten meteen op de juiste plek in de huid doen wat ze daar moeten doen. De injector zorgt namelijk met zeer kleine injecties dat de werkzame stoffen in de huid worden geïnjecteerd.
We kunnen de injector op verschillende dieptes instellen en afstemmen op de huidkwaliteit per persoon. Omdat het een veilige en gecontroleerde manier van werken is, is de hersteltijd (downtime) minimaal.

Behandeling met de microneedling-pen
Het is ook mogelijk om een Skinbooster te gebruiken in combinatie met microneedling. Micro-needling is het behandelen van de huid door middel van een pen met meerdere minuscule kleine naaldjes die oppervlakkig de huid intikken. De Skinbooster dient hierbij als tussenstof en wordt door de naaldjes in de huid gesluisd. Het verschil met de mesoinjector is dat microneedling een voorkeur heeft wanneer het gaat om grovere littekenvorming, zoals diepere acnelittekens of (functioneel belemmerende) littekens na een operatie. Bij microneedling wordt de huid tijdens en na de behandeling wat roder en heeft een hersteltijd (downtime) van enkele dagen waarbij er droogheid van de huid en soms wat vervelling kan optreden.

 

Skinboosters Prijs*
(inclusief meso-injector / microneedling)
Skin Tech RRS® HA Injectable € 175
Skin Tech RRS® Hyalift 75 ProActive € 200
Skin Tech RRS® HA Tensor Lift € 205
Skin Tech RRS® HA Whitening € 165
Skin Tech RRS® HA Eyes € 140
Skin Tech RRS® HA Strimatrix € 170
Skin Tech XL Hair® € 145

 

Kuurpakketten** Prijs*
(inclusief meso-injector / microneedling)
Kuurpakket RRS® HA Injectable
4x behandeling
€ 475
Kuurpakket RRS® Hyalift 75 ProActive
4x behandeling
€ 535
Kuurpakket RRS® HA Tensor Lift
4x behandeling
€ 535
Kuurpakket RRS® HA Whitening
4x behandeling
€ 450
Kuurpakket RRS® HA Eyes
4x behandeling + 1 product (AD Eyes serum)
€ 499
Kuurpakket RRS® HA Strimatrix
6x behandeling + 1 product (AD Strimatrix bodycream)
€ 975
Kuurpakket XL Hair® - Man
6x behandeling + 3 producten (AD Hair Energizer spray,
AD ScalpFit shampoo + AD Revitalix shampoo)
€ 950
Kuurpakket XL Hair® - Vrouw
8x behandeling + 3 producten (AD Hair Energizer spray,
AD ScalpFit shampoo + AD Revitalix shampoo)
€ 1150

 
 
*We hanteren 10% korting wanneer er meerdere Skinboosters gecombineerd worden binnen 1 behandeling. Denk aan RRS® Eyes voor de oogcontour en RRS® HA Injectable voor het gezicht en de hals.
 
**Kuurpakketten zijn persoonsgebonden; ze kunnen alleen worden gebruikt door de persoon voor wie het pakket is afgesloten. De pakketprijs kan niet opgesplitst worden.
 
 

Maak een afspraak voor een Skinbooster behandeling:

error: © Huidtotaal - kopiëren is verboden