Huidtherapie en Oedeemtherapie in Arnhem en Doetinchem
Gecertificeerd hbo-therapeuten
Huidtherapeuten en oedeemtherapeuten

Skinboosters, wat zijn dat?

Skinboosters is een behandelmethode die momenteel wordt gebruikt voor huidverjonging. Skinboosters geven de huid een oppepper en gaan verscheidene huidproblemen tegen. Ze bevatten niet-gecrosslinkt hyaluronzuur in combinatie met een biorevitalisatiecocktail die bestaat uit verschillende hoeveelheden vitamines, mineralen, aminozuren, nucleotiden, co-enzymen en antioxidanten.

 

Soorten Skinboosters

Skin Tech RRS® Silisorg
Skin Tech RRS® Silisorg zorgt voor langdurige intensieve hydratatie. Hij is daarmee zeer geschikt voor mensen met uitgedroogd, slapper huidweefsel. Dit product werkt met een innovatief werkstoffencomplex dat naast het sterk hydraterende hyaluron, natuurlijk silicium en resveratrol bevat. Het weefsel ontvangt niet alleen direct, intensief vocht van RRS® Silisorg HA, maar wordt ook gestimuleerd om de collageen- en elastinevezels te herstellen. Het weefsel krijgt nieuwe elasticiteit, rimpels worden geëgaliseerd en de huid overtuigt met een nieuwe frisheid. Een langdurig hydratatie-effect wordt bereikt door het verhoogde gehalte aan hyaluronzuur van niet-dierlijke oorsprong. Dit heeft een vochtbindende werking in het huidweefsel en zorgt zo voor een volumevergroting met een heel natuurlijk effect. RRS® Silisorg kan worden aangebracht op de hals en het decolleté, maar ook op de knieën, benen en binnenkant van de dijen. Het product is ook effectief tegen striae in de buikstreek en kan ook worden gebruikt om de rug van de handen te behandelen.

 
Skin Tech RRS® HA Injectable
Skin Tech RRS® HA Injectable is een gerichte behandeling voor oppervlakkige rimpels en een oneffen huidbeeld. Meer dan 80 revitaliserende ingrediënten maken van RRS® HA Injectable een ideale behandelingsoplossing voor een vochtarme, slappe huid en een minder gezonde teint. Zelfs de rokershuid verbetert aanzienlijk door een gerichte behandeling met dit product. Met hyaluronzuur wordt een diepe hydratatie van het huidweefsel bereikt, met langdurige resultaten. Met de vitamines, vetzuren, co-enzymen, antioxidanten en vele andere vitale stoffen in RRS® HA Injectable wordt de regeneratie van het huidweefsel geactiveerd. De gestreste huid wordt weer fris en jeugdig stralend. Dit revitaliserende product is ook geschikt voor de huid die door invloeden van buitenaf de eerste tekenen van veroudering vertoont. RRS® HA Injectable is geschikt voor oppervlakkige injectiebehandeling van de gezichtshuid. Het kan echter ook worden gebruikt voor de huid van de hals, het decolleté en de bovenzijde van de handen. Daarnaast is dit product geschikt voor huidgebieden op de armen, dijen en buik die behandeling nodig hebben.

 
Skin Tech RRS® Hyalift 75 ProActive
Skin Tech RRS® Hyalift 75 ProActive herstelt de jeugdige uitstraling van de huid in het gelaat, maar ook in andere delen van het lichaam. Dit product werkt op basis van het aanwezige niet-gecrosslinkte hyaluronzuur, dat verschillende molecuulgewichten heeft. Dit zorgt voor een meer dynamische werking en een verhoogde stimulatie van het huidweefsel.
Als gevolg van huidveroudering klagen patiënten vaak over een vermoeide, verslapte teint waarin de eerste fijne rimpels verschijnen. RRS® Hyalift 75 ProActive is speciaal ontwikkeld voor huidverjonging en voorziet de verslapte huid van nieuw vocht van binnenuit. De stoffen gaan hun werk doen in de oppervlakkige dermis, waar het hyaluronzuur niet alleen vocht bindt, maar ook het natuurlijke vermogen van de huid om te regenereren stimuleert. De slappe huid wordt dus niet alleen van binnenuit bijzonder intensief gehydrateerd, maar vormt ook nieuw collageen, wat leidt tot een duidelijk zichtbare revitalisering. Fijne rimpels verdwijnen als gevolg van een behandeling met RRS® Hyalift 75 ProActive. De huid hervindt haar stralende frisheid en inspireert met een verjongde uitstraling.

 
Skin Tech RRS® HA Whitening
RRS® HA Whitening is een depigmentatieskinbooster voor gezicht, hals en decolleté, ingeval van hyperpigmentatie, zonneschade en melasma in het bijzonder. Het bevat hyaluronzuur met een complex van actieve ingrediënten die het proces van melaninesynthese moduleren, zodat dit niet te excessief wordt. Deze seinbooster is specifiek geschikt voor een huid met veel zonneschade, omdat het opvuleffect van hyaluronzuur bij een atrofische huid de aanmaak van melanocyten en daarmee bovenmatig sterke of abnormale melaninesynthese afremt. Hiermee worden verschillende oorzaken gelijktijdig behandeld met RRS® HA Whitening.
RRS® HA Whitening leent zich uitstekend als voorbereiding op Easy TCA peelingsessies om pigmentaanmaak af te remmen en bestaand pigment makkelijker te kunnen verwijderen.

 
Skin Tech RRS® HA Eyes
Skin Tech RRS® HA Eyes is specifiek ontworpen voor de ogen. Op basis van niet-gecrosslinkt hyaluronzuur, biorevitaliserende ingrediënten en verhelderende stoffen, biedt dit product meerdere mogelijkheden om het uiterlijk van de ogen te verbeteren. Voor vaak gezwollen gebieden rond de ogen, lelijke verkleuringen en donkere kringen, biedt dit product snelle en langdurige effectieve hulp. In het injectiegebied zorgt RRS® HA Eyes ook voor een licht verhelderend effect, dat bovendien het gebied rond de ogen opent. Vermoeide ogen krijgen een stralende blik. RRS® HA Eyes is ook geschikt voor het verbeteren van de contouren van de ogen. Omdat de huidelasticiteit ook in het injectiegebied wordt verbeterd, verdwijnen oppervlakkige rimpels na de eerste toepassing. Dit product is geschikt voor de gehele oogcontour, maar kan ook gebruikt worden voor huidbehandelingen rond de slapen.

 

Hoe verloopt de behandeling met een Skinbooster?

Als eerste wordt het te behandelen gebied bekeken en gereinigd. Daarna wordt de Skinbooster klaargemaakt en aangebracht. De behandeling wordt uitgevoerd als onderdeel van een injectietherapie door middel van oppervlakkige micro-needling. Micro-needling is het behandelen van de huid door middel van een pen met meerdere minuscule kleine naaldjes die oppervlakkig de huid intikken. Over het algemeen wordt deze behandeling niet als vervelend of pijnlijk opgemerkt.
 

 

Skinboosters Prijs  (inclusief micro-needling)
Skin Tech RRS® HA Injectable € 185
Skin Tech RRS® Hyalift 75 ProActive € 200
Skin Tech RRS® Whitening € 165
Skin Tech RRS® HA Eyes € 140

 
 

Maak een afspraak voor een Skinbooster behandeling:

error: © Huidtotaal - kopiëren is verboden