Huidtherapie en Oedeemtherapie in Arnhem en Doetinchem
Gecertificeerd hbo-therapeuten
Huidtherapeuten en oedeemtherapeuten

Huidtotaal Huidtherapie en Oedeemtherapie Doetinchem

Huidtotaal is een huidkliniek voor Huidtherapie en Oedeemtherapie. Deze locatie van de praktijk is centraal gevestigd in Doetinchem. De locatie is gemakkelijk te bereiken per auto, openbaar vervoer en fiets. Direct voor de praktijk zijn meerdere, gratis parkeerplaatsen.

 

Medische Huidtherapie in Doetinchem

Bij Huidtotaal werken uitsluitend hbo-gediplomeerd Huidtherapeuten. Dit houdt in dat zowel de gezonde als de zieke en beschadigde huid behandeld kan worden. Huidaandoeningen die de Huidtherapeut behandelt zijn bijvoorbeeld acne (puistjes), rosacea, (acne) littekens, vaatproblemen (in de benen) en overbeharing. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Denk aan een dieptereiniging, peeling, camouflagetherapie en littekenmassage en elektrische epilatie. Daarnaast voeren wij ook laserbehandelingen, littekentaping, microdermabrasie, LPG Endermologie, micro-needling en coagulatie uit. Medische behandelingen komen vaak in aanmerking voor vergoeding. Informeer hiernaar bij de zorgverzekeraar.

 

Cosmetische Huidtherapie in Doetinchem

Zoals hierboven al aangegeven, worden er bij Huidtotaal niet alleen medische behandelingen uitgevoerd. Ook bieden wij cosmetische behandelingen aan. Denk hierbij aan het egaliseren van de huid bij acnelittekens, huidveroudering, pigmentvlekken of een zwangerschapsmasker. Daarnaast kun je bij Huidtotaal ook terecht voor huidverjonging en productadvies.

 

Oedeemtherapie in de Achterhoek

Naast Huidtherapie wordt er bij Huidtotaal Doetinchem ook Oedeemtherapie aangeboden. Vaak zijn deze behandelingen nodig als het bloedvat- of lymfestelsel niet meer goed werkt. Dat kan komen door een operatie, behandeling, ongeval of door spataderen. Oedeemtherapie bestaat uit manuele lymfedrainage (MLD), zwachtelen, LPG Endermologie, taping, littekenmassage en het aanmeten van therapeutische elastische kousen (steunkousen).

 

Behandeld worden door de Huidtherapeut

Nieuwsgierig naar de verschillende behandelingen bij Huidtotaal? Bekijk dan het overzicht.

Neem voor het maken van een afspraak contact op.

error: © Huidtotaal - kopiëren is verboden