Huidtherapie en Oedeemtherapie in Arnhem en Doetinchem
Gecertificeerd hbo-therapeuten
Huidtherapeuten en oedeemtherapeuten

Oedeemtherapie Doetinchem bij Huidtotaal Huidkliniek in Doetinchem. Huidtotaal is een praktijk voor Huidtherapie en Oedeemtherapie in Doetinchem. Er werken uitsluitend hbo-opgeleide Huidtherapeuten en Oedeemtherapeuten. Naast de vestiging in Doetinchem hebben wij ook een vestiging in Arnhem. Lees hieronder meer over wat Huidtherapeuten en Oedeemtherapeuten zijn, wat wij doen en waar wij bij ingeschreven staan. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Huidtherapeut en Oedeemtherapeut voor Oedeembehandeling in Doetinchem

Huidtherapeuten en Oedeemtherapeuten zijn de behandelaars die bij Huidtotaal Doetinchem werken. De behandeling wordt altijd uitsluitend door een hbo-opgeleide therapeut uitgevoerd.

Oedeembehandeling door hbo-opgeleide huidtherapeut in Doetinchem

Zoals hierboven al aangeven voeren alleen hbo-gediplomeerde Huidtherapeuten en Oedeemtherapeuten onder andere de oedeembehandelingen uit. Dit om ervoor te zorgen dat het behandelpan opgesteld wordt met de juiste medische en cosmetische kennis, veiligheid en de nieuwste inzichten. De opleiding die de therapeuten hebben afgerond is Bachelor of Science Huidtherapie, een vierjarige hbo-opleiding aan de faculteit Gezondheidszorg.

Kwaliteitsgeregistreerde therapeuten voor Oedeembehandeling in Doetinchem

De Huidtherapeuten en Oedeemtherapeuten bij Huidtotaal staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Dit register bewaakt de kwaliteit en bekwaamheid van de therapeuten. Er moeten jaarlijks accreditatiepunten worden behaald door het volgen van scholingen, congressen en vergaderingen om in dit register te mogen blijven staan. Naast de registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici zijn al onze Oedeemtherapeuten ook lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Lid Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

Naast inschrijvingen in het Kwaliteitsregister Paramedici zijn de Huidtherapeuten en Oedeemtherapeuten van Huidtotaal ook ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Ook deze vereniging bewaakt de kwaliteit, zorgt voor ondersteuning en de juiste informatie.

error: © Huidtotaal - kopiëren is verboden