Huidtherapie en Oedeemtherapie in Arnhem en Doetinchem
Gecertificeerd hbo-therapeuten
Huidtherapeuten en oedeemtherapeuten

Oedeemtherapie Arnhem door Oedeemtherapeuten

Oedeemtherapie Arnhem. Als dat is waar je naar op zoek bent dan ben je bij Huidtotaal Arnhem op het goede adres. Huidtotaal is een praktijk voor Huidtherapie en Oedeemtherapie in Arnhem. Er werken uitsluitend hbo-opgeleide Huidtherapeuten en Oedeemtherapeuten. Naast de vestiging in Arnhem hebben wij ook een vestiging in Doetinchem. Lees hieronder meer over wat Huidtherapeuten en Oedeemtherapeuten zijn, wat wij doen en waar wij bij ingeschreven staan. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.
 

Huidtherapeut en Oedeemtherapeut voor Oedeemtherapie in Arnhem

Huidtherapeuten en Oedeemtherapeuten zijn de behandelaars die bij Huidtotaal Arnhem werken. De behandeling wordt altijd uitsluitend door een hbo-opgeleide therapeut uitgevoerd.
 

Behandeling door hbo-opgeleide therapeut

Zoals hierboven al aangeven voeren alleen hbo-gediplomeerde Huidtherapeuten en Oedeemtherapeuten de behandelingen uit. Dit om ervoor te zorgen dat het behandelpan opgesteld wordt met de juiste medische en cosmetische kennis, veiligheid en de nieuwste inzichten. De opleiding die de therapeuten hebben afgerond is Bachelor of Science Huidtherapie, een vierjarige hbo-opleiding aan de faculteit Gezondheidszorg.
 

Kwaliteitsgeregistreerde therapeuten voor Oedeemtherapie

De Huidtherapeuten en Oedeemtherapeuten bij Huidtotaal staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Dit register bewaakt de kwaliteit en bekwaamheid van de therapeuten. Er moeten jaarlijks accreditatiepunten worden behaald door het volgen van scholingen, congressen en vergaderingen om in dit register te mogen blijven staan. Naast de registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici zijn al onze Oedeemtherapeuten ook lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).
 

Lid Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

Naast inschrijvingen in het Kwaliteitsregister Paramedici zijn de Huidtherapeuten en Oedeemtherapeuten van Huidtotaal ook ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Ook deze vereniging bewaakt de kwaliteit, zorgt voor ondersteuning en de juiste informatie.
 

error: © Huidtotaal - kopiëren is verboden