Huidtherapie en Oedeemtherapie in Arnhem en Doetinchem
Gecertificeerd hbo-therapeuten
Huidtherapeuten en oedeemtherapeuten

Acnebehandeling Doetinchem

Huidtotaal Doetinchem behandelt acne. Acne is vervelend. Je kunt last hebben van puistjes, mee-eters, roodheid en een glimmende huid. Ook kan het erg pijnlijk zijn. Wat veel voorkomt is uiteindelijk schaamte voor hoe de huid er uitziet. Gelukkig is er wat aan te doen. Acnebehandelingen zorgen ervoor dat acne verminderd wordt.

 

Acnebehandeling door huidtherapeut in Doetinchem

Acne kan goed behandeld worden door de huidtherapeut. Acnetherapie bestaat uit verschillende onderdelen die ervoor zorgen dat de bacterie die zorgt voor acne afgeremd wordt, maar ook dat de huid egaler wordt. De behandeling van acne heeft onder andere deze mogelijkheden:
- Dieptereiniging
- Peeling
- Microdermabrasie
- Micro-needling
- Laser

 

Acnebehandeling Doetinchem

Huidtotaal is een huidkliniek. We behandelen hier zowel de medische als cosmetische huidtherapie maar ook oedeemtherapie. De locatie van onze kliniek in Doetinchem is centraal gevestigd. Deze locatie is goed te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer. Ook hebben we meerdere gratis parkeerplaatsen direct bij de ingang.

 

Huidtherapeut in Doetinchem

De huidtherapeuten die bij ons werkzaam zijn, hebben allemaal een vierjarige hbo-opleiding afgerond. Dit zorgt ervoor dat wij ons huidtherapeut mogen noemen. Er is veel onduidelijkheid doordat schoonheidsspecialisten zich soms ook huidcoach of huidspecialist noemen. Zij hebben geen medische hbo-opleiding afgerond. Het verschil met een huidtherapeut is dat wij meer medische, sterkere behandelingen uit mogen voeren.

 

Wordt de behandeling van acne vergoed?

Per zorgverzekeraar kan het pakket voor huidtherapie of huidbehandelingen anders zijn. Het is daarom aan te raden voor of na de intake zelf contact op te nemen met de zorgverzekeraar om naar de mogelijkheden te informeren.

 

Afspraak maken bij Huidtotaal

Meer weten over acnetherapie? Maak dan een afspraak voor een kosteloze, vrijblijvende intake. Neem contact op per telefoon via 0850043186, per e-mail via doetinchem@huidtotaal.nl of plan zelf een afspraak via onze online-agenda onderaan de website.

error: © Huidtotaal - kopiëren is verboden