Huidtherapie en Oedeemtherapie in Arnhem en Doetinchem
Gecertificeerd hbo-therapeuten
Huidtherapeuten en oedeemtherapeuten

Anti-aging Doetinchem

Anti-aging is de behandeling van huidveroudering. Huidtotaal Doetinchem behandelt huidveroudering met verschillende methoden. Huidveroudering is vervelend maar overkomt helaas iedereen. Je kunt last hebben van fijne lijntjes, rimpels, volumeverlies, pigmentvlekken of een doffe, vale huid. Deze veranderingen kunnen onzeker maken en sociale belemmeringen veroorzaken. Gelukkig is er wat aan te doen. Anti-aging behandelingen zorgen ervoor dat huidveroudering afgeremd wordt en zichtbare tekenen verminderd worden.

 

Anti-aging behandelingen door huidtherapeut in Doetinchem

Huidveroudering kan goed behandeld worden door de huidtherapeut. Anti-aging behandelingen bestaan uit verschillende onderdelen die ervoor zorgen dat de huid gestimuleerd wordt. De behandeling voor huidverjonging heeft onder andere deze mogelijkheden:
- Peelings
- Microdermabrasie
- Micro-needling
- Skinboosters
- Laser

 

Huidverjongende behandelingen in Doetinchem

Huidtotaal is een huidkliniek. We behandelen hier zowel de medische als cosmetische huidtherapie maar ook oedeemtherapie. De locatie van onze kliniek in Doetinchem is goed centraal gevestigd. Deze locatie is goed te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer. Ook hebben we meerdere gratis parkeerplaatsen direct bij de ingang.

 

Huidtherapeut in Doetinchem

De huidtherapeuten die bij ons werkzaam zijn, hebben allemaal een vierjarige hbo-opleiding afgerond. Dit zorgt ervoor dat wij ons huidtherapeut mogen noemen. Er is veel onduidelijkheid doordat schoonheidsspecialisten zich soms ook huidcoach of huidspecialist noemen. Zij hebben geen medische hbo-opleiding afgerond. Het verschil met een huidtherapeut is dat wij meer ingrijpende, sterkere behandelingen uit mogen voeren.

 

Worden huidbehandelingen vergoed?

Per zorgverzekeraar kan het pakket voor huidtherapie of huidbehandelingen anders zijn. Het is daarom aan te raden voor of na de intake zelf contact op te nemen met de zorgverzekeraar om naar de mogelijkheden te informeren.

 

Afspraak maken bij Huidtotaal

Meer weten over anti-aging behandelingen? Maak dan een afspraak voor een kosteloze, vrijblijvende intake. Neem contact op per telefoon via 0850043186, per e-mail via doetinchem@huidtotaal.nl of plan zelf een afspraak via onze online-agenda onderaan de website.

error: © Huidtotaal - kopiëren is verboden