Huidtherapie en Oedeemtherapie in Arnhem en Doetinchem
Gecertificeerd hbo-therapeuten
Huidtherapeuten en oedeemtherapeuten

Huidtotaal huidtherapie Arnhem

Huidtotaal is een huidkliniek voor huidtherapie en oedeemtherapie. De praktijk is gelegen in de wijk Elderveld in Arnhem (Zuid).

Medische huidtherapie

Bij Huidtotaal werkt een hbo-gediplomeerd huidtherapeut. Dit houdt in dat zowel de gezonde als de zieke en beschadigde huid behandeld kan worden. Huidaandoeningen die de huidtherapeut behandelt zijn bijvoorbeeld acne (puistjes), rosacea, (acne)littekens en vaatproblemen (in de benen). Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Denk aan een dieptereiniging, peeling, camouflagetherapie, littekenmassage, littekentaping, LPG Endermologie, elektrische epilatiecoagulatie of het aanmeten van therapeutische elastische kousen (steunkousen). Medische behandelingen komen vaak in aanmerking voor vergoeding. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

Cosmetische huidtherapie

Zoals hierboven al aangegeven worden er bij Huidtotaal niet alleen medische behandelingen uitgevoerd. Ook bieden wij cosmetische behandelingen aan. Denk hierbij aan het egaliseren van de huid bij (acne)littekens, pigmentvlekken of een zwangerschapsmasker. Daarnaast kun je bij Huidtotaal ook terecht voor huidverjonging en productadvies.

Oedeemtherapie

Naast huidtherapie wordt er bij Huidtotaal Arnhem ook oedeemtherapie aangeboden. Vaak zijn deze behandelingen nodig als het bloedvat- of lymfestelsel niet meer goed werkt. Dat kan komen door een operatie, behandeling, ongeval of door spataderen. Oedeemtherapie bestaat uit manuele lymfedrainage (MLD), zwachtelen, LPG Endermologie, taping, littekenmassage en het aanmeten van therapeutische elastische kousen (steunkousen).

Behandeld worden door de huidtherapeut

Nieuwsgierig naar de verschillende behandelingen bij Huidtotaal? Bekijk dan het overzicht.

Neem voor het maken van een afspraak contact op per e-mail via arnhem@huidtotaal.nl, telefonisch via 085 004 3186 of maak online een afspraak.

Huidtotaal huidtherapie Arnhem

© Huidtotaal

error: © Huidtotaal - kopiëren is verboden