Huidtherapie en Oedeemtherapie in Arnhem en Doetinchem
Gecertificeerd hbo-therapeuten
Huidtherapeuten en oedeemtherapeuten
Huidtotaal Huidkliniek Huidtherapie Oedeemtherapie Doetinchem

Huidtherapie en oedeemtherapie in Doetinchem

Doetinchem vestiging Huidtotaal Huidkliniek voor huidtherapie en oedeemtherapie

Huidtotaal Huidkliniek Doetinchem is gevestigd aan de Grutbroek 30 op het "Keppelseweg Bedrijventerrein" in Doetinchem. Dit bedrijventerrein ligt tussen de wijk De Huet en Doetinchem centrum in. Een plek die ook voor de omliggende plaatsen zoals Langerak, Wehl, Kilder, Braamt, Hummmelo, Hengelo, Laag-Keppel, Hoog-Keppel, Terborg, Gaanderen, Didam en Zeddam goed bereikbaar is.
Deze locatie is zowel lopend als met de fiets, het openbaar vervoer en per auto goed te bereiken.
De ruimte waarin Huidtotaal is gevestigd, is een bedrijfsverzamelgebouw. Huidtotaal zit hierin met de praktijk gelijk vooraan aan de linkerkant.
 

Huidtotaal Doetinchem Route

 
Per voet of met de fiets
Vanuit de verschillende wijken en vanaf het bus- en treinstation zijn er tot aan de praktijk voet- en fietspaden aanwezig. Vanaf bijvoorbeeld de Keppelseweg of de Energieweg loop je het Zaagmolenpad of de Plakhorstweg in om vervolgens naar de Grutbroek te lopen.
 

Per auto
Per auto is de praktijk vanuit Doetinchem goed te bereiken omdat het bedrijventerrein van de Grutbroek aan een van de grotere hoofdwegen ligt die door de stad lopen. Voor Huidtotaal is er een tiental gratis parkeerplaatsen waar de auto voor onbepaalde tijd geparkeerd mag worden.
 

Per trein
Op station Doetinchem centraal en Doetinchem De Huet, in de aangrenzende wijk De Huet, stopt en vertrekt ieder kwartier een trein. De treinen rijden op het traject Winterswijk-Arnhem en vice versa. Vanaf het station neem je de bus of loop je via de Energieweg of Keppelseweg naar de praktijk.
 

Per bus
De twee dichtstbijzijnde busstops zijn bushalte Den Ooiman en bushalte Tweede Loolaan. Vanuit hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar de praktijk. Je kunt bij de stations op de bus stappen of via een andere aansluiting in Doetinchem.
 

 
Plan je reis eenvoudig met behulp van deze routeplanner. Kies hierbij de gewenste vervoersmethode zoals auto, trein, bus, fiets of lopend.

 

Maak een afspraak bij Huidtotaal Huidtherapie en Oedeemtherapie in Doetinchem

Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op per e-mail via doetinchem@huidtotaal.nl, telefonisch via 085 004 3186 of vul het contactformulier op de website in.
 

Geef een antwoord

error: © Huidtotaal - kopiëren is verboden