Huidtherapie en Oedeemtherapie in Arnhem en Doetinchem
Gecertificeerd hbo-therapeuten
Huidtherapeuten en oedeemtherapeuten
Huidtotaal Doetinchem Caenstraat

Huidtherapie en oedeemtherapie in Doetinchem

Doetinchem vestiging Huidtotaal Huidkliniek voor huidtherapie en oedeemtherapie

Huidtotaal Huidkliniek Doetinchem is gevestigd aan de Caenstraat 23 in de wijk "Overstegen-Oost" in Doetinchem. Deze wijk ligt tussen Doetinchem centrum en de randweg in. Een plek die ook voor de omliggende plaatsen zoals Zelhem, Westendorp, Gaanderen, Terborg, Vethuizen, Braamt, Varsseveld, Keijenborg, Kilder, Wehl, Didam, Zeddam, Langerak, Hummmelo, Hengelo, Laag-Keppel en Hoog-Keppel goed bereikbaar is.
Deze locatie is zowel lopend als met de fiets, het openbaar vervoer en per auto goed te bereiken.
De ruimte waarin Huidtotaal is gevestigd, is een medisch verzamelpand. Huidtotaal zit hierin met de praktijk aan de rechterkant.

Per voet of met de fiets
Vanuit de verschillende wijken en vanaf het bus- en treinstation zijn er tot aan de praktijk voet- en fietspaden aanwezig. Vanaf de bushalte 'Zelhemseweg' in de Normandiëstraat loop je binnen 1 minuut naar de Caenstraat.
Per auto
Per auto is de praktijk vanuit Doetinchem goed te bereiken omdat de Caenstraat aan een van de grotere hoofdwegen ligt die langs de Doetinchem lopen. Voor Huidtotaal zijn er meerdere gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Ook in de parkeerhavens buiten het terrein mag gratis en voor onbepaalde tijd geparkeerd worden.
Per trein
Op station Doetinchem centraal en Doetinchem De Huet, in de aangrenzende wijk De Huet, stopt en vertrekt ieder kwartier een trein. De treinen rijden op het traject Winterswijk-Arnhem en vice versa. Vanaf het station neem je de bus naar halte 'Zelhemseweg' en is de praktijk binnen 1 minuut loopafstand te bereiken.
Per bus
De dichtstbijzijnde busstop is bushalte 'Zelhemseweg'. Vanuit hier is het ongeveer 1 minuut lopen naar de praktijk. Je kunt bij de stations op de bus stappen of via een andere aansluiting in Doetinchem.

Plan je reis eenvoudig met behulp van deze routeplanner. Kies hierbij de gewenste vervoersmethode zoals auto, trein, bus, fiets of lopend.

 

Maak een afspraak bij Huidtotaal Huidtherapie en Oedeemtherapie in Doetinchem

Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op per e-mail via doetinchem@huidtotaal.nl, telefonisch via 085 00 43 186 of vul het contactformulier op de website in.

Geef een reactie

error: © Huidtotaal - kopiëren is verboden